20 oktober 2008

Senaste nytt...

...har inte så mkt mer att komma med, men detta är BBCs senaste rapportering: UK charity worker killed in Kabul

Vi fortsätter arbeta mer eller mindre som vanligt, med den ändringen att vi skall försöka variera våra ankomst- och avfärdstider lite mer. Eventuellt skall vi också använda två bilar, en som eskort, varje gång vi åker nånstans den närmaste tiden... Misstänker dessutom att det är slut med mitt sociala liv för tillfället, även om statistiken visar att majoriteten av attacker äger rum tidigt på morgonen, som idag.

Det har varit en märklig dag, för livet har liksom fortsatt ungefär som vanligt, och Afghanerna har knappt höjt på ögonbrynen - detta är del av deras vardagliga liv. Skall man något cyniskt sätta det i proportion till antalet civila afghaner som dör varje dag så får ju en händelse som denna väldigt stora rubriker i jämförelse... Exempelvis avrättade (halshögg) talibanerna 30 civila människor i södra Afghanistan igår... Men jag kan trots allt inte hjälpa att känna mig mer skrämd när det kommer såhär nära...

Kram Josephine

3 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt tråkigt att höra. Tänker på dig och unnar dig lite välbehövlig vila från detta land. Massor med kramar/Anna

Anonym sa...

tycker du kan komma hem nu...... tänker på dig. kram, Sandra...

Anonym sa...

Bra att du rapporterar snabbt! Känns fruktansvärt läskigt bara det faktum att det var så nära... Håll dig i skinnet nu och socialisera med oss via datorn istället för att var ute och slarva i Kabul.
Har nedräkning till jul!
Många kramar/Charlotte