07 mars 2009

Framme i Thailand!

Hej på er alla därhemma, och tack för alla grattisönskningar som trillat in under dagen! Kom fram tidigt som attan i morse, efter en svajjig flygtur i en riktigt gammal kärra. Har nu varit vaken närmare 36 timmar, och är utmattad till gränsen på galen... Har nostalgitrippat en hel del, och varit och kollat in min gamla 'gata i stan' - redan gått 3 år sen sist jag var här nu! Har dessutom hunnit med en massage, lunch på Cabbages and Condoms och promenad längs Sukhumvit. Life is good..:) På eftermiddan kom Anna fram, och vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en kortare shoppingtur. Hotellet har varit jättegulliga och skickat både blommor och frukt som födelsedagspresent!

Om vi orkar, ska vi försöka svida om och ge oss iväg till en sjysst restaurang för middag och drinkar, sen hoppas jag på en hel timmars sömn så vi orkar fortsätta äventyren imorrn..:)

Puss o kram!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå tjejer, skönt att höra att ni har kommit fram 'safe and sound'. Skickade sms tidigare o det verkar som det kommit fram ...?
Kan tänka mig att det blir mycket nostalgi, blir lite avundsjuk, det skulle vara häftigt att befinna sig i Bkk igen och se hur det har förändrats. Hälsa till dem på Ambassaden om du har vägarna dit, särskilt Ann-Britt ifall du ser Kaarlo! ha det så häftigt ikväll, hoppas ni kan gå upp till Sirocco.
Hälsn o kram/Mamsen

Anonym sa...

Oj, låter allt som om du hunnit med en hel del - trots sömnbristen. Hoppas verligen att ni får en underbar vistelse i Thailand, utan naturkatastrofer och terrordåd. Du borde ha fyllt din livskvot av båda delarna redan. Hoppas också du får nåt riktigt snyggt uppsytt åt dig! Lämnade in klänningen till sömmerskan sist vi var i Nypan och hon är nog inte lika billig som i Bangkok... Synd.
Stor kram!

Anonym sa...

Hoppas att ni haft det mysigt och avkopplande med en och annan drink :) Här är det lika ruggigt som vanligt fast nu börjar små vårtecken titta fram, hurra! Valle börjar bli galet stor, han har gått om Jonas växtkurva... ska man börja bli orolig? ;) Tiden går ju så fort. Ha det toppen därborta. Kram/Cicki&Valle