17 december 2009

En route

Så har man återigen påbörjat transitionen från det dammiga, illaluktande, sopfyllda, sönderbombade, vansinnigt oisolerade men på ett perverterat sätt charmiga Kabul, via konstgjorda, svindyra dubai där t o m med bilarna är parfymerade, till vad som verkar vara det vanliga totala kaoset när första snön faller hemma i Sverige...det kan bara beskrivas som härligt!! Trots att första flygresan skedde med Safi airlines där det finns följande:


En live (levande) vest (väst) är kanske inte så mycket att sätta sitt hopp till om planet skulle krascha.

Sitter just nu på Dubais flygplats och väntar på att få checka in. Har så smått börjat normalisera mig och ryggar inte längre tillbaka om jag ser bara armar. Har lyxat till det med riktigt Starbucks kaffe för 50 spänn, och Josef sjunger jullåtar för mig så jag ska komma i rätt stämning. Landar imorrn kl 6, och om SJ erbjuder sin vanliga, problemfria service är jag tillgänglig för lunch imorrn, fredag :)

Ses snart, kram!

2 kommentarer:

Erica sa...

hej hjärtat! Hoppas resan går bra å att sj inte är i chock över att det snöar å kommer på att oj deras lok är visst inte byggda för det =) tyvärr är vi inte hemma i krokarna vid lunch... Blir väl snarare midnatt. Har packat det mesta i kväll ( i stort sett helt själv eftersom L blivit och magsjuk) Så nu står det mer packning i hallen än va forden har plats för... Så det kommer ta sin lilla tid å komma iväg. Sen ska vi försöka å inte halka av vägarna innan vi lämnat blekinge ( här blir man oxå chockad varje år)

...jag ringer på lördag så jag får höra din fina stämma =) ta hand om dig! Kramis ica

Anonym sa...

Räkna inte med att komma hem allt för smärtfritt, vi fick vänta en timme på tåget igår i snökaoset coh sen tog det betydligt längre tid än normalt att åka.

Hoppas resan går bra

Kram
Sandra